Viljelemme tällä hetkellä n. 100 hehtaarin alalla ohraa, vehnää, kauraa sekä rypsiä. 

Meille tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat maanomistajat, jotka ovat vuokranneet peltonsa meille viljelyyn sekä rahtityöasiakkaat, tuotteitamme ostavat karjatilat ja teollisuus.

Olemme laatineet  ISO 9001 -laatukäsikirjan tilallemme v. 1999. Lisäksi tilalle on laadittu liiketoiminta- ja kehittämissuunnitelma sekä ympäristönhoito-ohjelma. Suoritamme viljelyn ohella rahtipuintia sekä viljan kuivausta.  
Seuraavassa yrityksemme toiminnan periaatteita poimittuna laatukäsikirjasta:

  • kannattava liiketoiminta
  • korkealaatuiset tuotteet
  • rehelliset toimintaperiaatteet
  • täsmällisyys
Kaikki toiminnot tähtäävät hyvään lopputulokseen asiakkaan ja yrityksen kannalta. Myös ympäristöasioissa noudatamme tinkimättömästi yleisesti hyvinä pidettyjä tapoja sekä EU-säännöksiä. Maatilamiljöön siisteydestä ja rakennusten kunnossapidosta pidetään huolta. Kaikki koneet säilytetään aina suojassa ja puhdistetaan ja huolletaan käyttökauden jälkeen. Yrityksen kaikki työt ja toiminnot tehdään turvallisuusperiaatteiden mukaan riskejä välttäen.

Viljelytöihin osallistuvat molemmat. Työt on jaettu niin että emäntä äestää, kyntää, auttaa viljan kuljettamisessa sekä kuivaamon hoidossa. Isäntä hoitaa viljelysuunnitelmien teon, kylvöt, kasvinsuojelun sekä puinnit. Yhdessä hoidetaan viljelysten vuosittaiset tarkastukset sekä tilan kirjanpitotyöt. Töitä riittää kylvö- ja puintiaikoina molemmille lähes kellon ympäri.

Kuivurilla on käytössä myös viljanlajittelija, jolla lajitellaan valtaosa tilalla käytettävästä kylvösiemenestä.